Livrare in 24 ore

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime Huawei Children’s Watch 4 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime Huawei Children’s Watch 4 Pro

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia Perso™ Matte Anti-Grasime este un produs de protecție pentru ecranul ceasului tău, conceput pentru a oferi o experiență plăcută utilizatorului.

Unul dintre aspectele notabile ale acestei folii este caracteristica anti-grasime. Cu ajutorul unui strat special aplicat pe suprafața sa, folia Perso™ Matte Anti-Grasime respinge uleiurile și grăsimile, făcând astfel ca amprentele și urmele de degete să fie mult mai puțin vizibile pe ecran. Aceasta asigură o experiență de utilizare mai plăcută și îți permite să te bucuri de claritatea și vizibilitatea ecranului fără a fi distras de pete sau murdărie.

Pe lângă proprietatea anti-grasime, este și rezistentă la murdărie. Asta înseamnă că particulele de praf și alte impurități nu se vor lipi de suprafața foliei, facilitând curățarea și menținând ecranul dispozitivului tău curat și strălucitor.

În ceea ce privește durabilitatea, folia Perso™ Matte Anti-Grasime este concepută să reziste uzurii și zgârieturilor de zi cu zi. Materialul de calitate superioară și tehnologia avansată de fabricație fac ca această folie să fie robustă și rezistentă, protejând ecranul dispozitivului tău pe termen lung.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×