Livrare in 24 ore

Folie Perso™ Privacy Silicone GARMIN Watch Venu SQ

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Privacy Silicone GARMIN Watch Venu SQ

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia Perso™ Privacy Silicone este un produs inovator conceput pentru a asigura confidențialitatea informațiilor de pe ecranul ceasului tău. Această folie specială de protecție a ecranului este proiectată în așa fel încât să ofere un nivel ridicat de intimitate, împiedicând persoanele din jur să vadă conținutul afișat pe ceasul tău inteligent.

Folia Perso™ Privacy Silicone este, de asemenea, subțire, astfel încât nu va afecta vizibilitatea sau funcționalitatea ceasului tău inteligent.

Principala caracteristică a foliei Perso™ Privacy Silicone este protecția confidențialității. Atunci când folosești această folie, vizibilitatea ecranului este restrânsă doar la persoana care se uită direct la el, asigurând astfel că informațiile tale personale sau confidențiale rămân private într-un mediu public sau în prezența altor persoane. Aceasta este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care doresc să-și protejeze confidențialitatea în diverse situații, cum ar fi în mijloacele de transport în comun, în locurile de muncă aglomerate sau în spațiile publice.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×