Livrare in 24 ore

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair Canon EOS 1D X Mark II

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair Canon EOS 1D X Mark II

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia Perso™ Regenerabila Self-Repair reprezintă o soluție excelentă pentru a menține ecranul dispozitivului tău protejat și în condiții optime. Prin capacitatea sa de autoregenerare, această folie oferă o protecție de lungă durată, eliminând grija pentru zgârieturi și urme de uzură, și asigurând în același timp o experiență vizuală clară și o interacțiune tactilă fără probleme.

Prima caracteristică importantă este faptul că folia este tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine. Acest lucru asigură o tăiere precisă și exactă, astfel încât folia să se potrivească perfect pe ecranul camerei tale. Aparatul de tăiat folii utilizează tehnologie de înaltă precizie CuttingEdge pentru a crea contururi și margini perfecte, asigurând o aplicare fără probleme.Forma și dimensiunea sunt perfect adaptate la ecranul specific al modelului tău de telefon, asigurând acoperirea completă și protejând fiecare colț și margine al dispozitivului. Datorită acestei potriviri exacte, folia oferă o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, murdăriei, amprentelor și deteriorărilor aFolie-Perso™-Regenerabila-Self-Repair-Canon-EOS-60D600DS120-Folii-de-Protectie-Canon-Camera-Alege-Tip-Folie-Folie-Ecran-1identale.

Ultra-rezistenta cu adeziv puternic: Construita cu materiale de inalta calitate, folia regenerabila este rezistenta, asigurand o protectie de lunga durata impotriva zgarieturilor, prafului si murdariei. In plus, adezivul sau puternic asigura o aplicare facila si stabila pe ecran, fara sa lase urme sau bule de aer.

Compatibilitate garantata: Aceasta folie regenerabila este conceputa pentru a se potrivi perfect cu majoritatea modelelor de camere, iar productia sa cu ajutorul aparatului Pro Cutting Machine garanteaza ca nu va exista cazul de incompatibilitate cu ecarnul camerei dorite. Poate fi aplicata si indepartata cu usurinta, fara a lasa reziduuri pe ecran sau alte suprafete.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×