Livrare in 24 ore

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair GARMIN Watch Venu SQ

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair GARMIN Watch Venu SQ

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair este fabricată folosind tehnologie de ultimă generație, care îi conferă proprietăți de autovindecare. Atunci când ceasul tău suferă zgârieturi superficiale sau mici lovituri, această folie uimitoare intră în acțiune. Prin intermediul unor compuși chimici activi, stratul superficial al foliei își recapătă întreaga sa integritate într-un timp extrem de scurt. Astfel, în doar 24 de ore, ceasul tău va arăta din nou ca nou, fără a necesita intervenții suplimentare sau înlocuirea foliei.

În plus față de capacitățile sale regenerabile, folia Perso™ Regenerabila oferă o protecție fiabilă împotriva zgârieturilor, amprentelor și prafului, păstrând aspectul elegant și strălucitor al ceasului tău. De asemenea, aceasta nu afectează funcționalitatea ecranului sau a altor componente ale ceasului, păstrând în același timp claritatea și sensibilitatea tactilă.

Folia Perso™ Regenerabilă Self-Repair pentru ceas este ușor de aplicat și se adaptează perfect formei și dimensiunilor oricărui ceas. Nu afectează designul original și se integrează armonios în aspectul acestuia. În plus, este rezistentă la apă și la substanțe chimice obișnuite, asigurând o protecție durabilă în orice situație.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×