Livrare in 24 ore

Folie Perso™ Slim Silicone Huawei Children’s Watch 5X Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Slim Silicone Children’s Watch 5X Pro

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folie Perso™ Slim Silicone pentru ceas este un produs inovator care aduce multiple beneficii atunci când este aplicată pe ecranul ceasului. Această folie are o serie de caracteristici remarcabile care îi oferă un avantaj în fața altor produse similare.

Una dintre caracteristicile sale distincte este ușurința montării. Datorită proprietăților sale speciale, folia se aplică cu ușurință pe ecran, fără a lăsa bule de aer sau alte imperfecțiuni. Astfel, utilizatorul poate obține un aspect impecabil și o vizibilitate clară a ecranului ceasului său.

O altă calitate importantă a acestei folii este durabilitatea sa. Chiar și în condiții de uz intens, folia hydrogel rămâne rezistentă la zgârieturi, protejând ecranul ceasului de eventualele deteriorări. Astfel, utilizatorul poate fi liniștit că ecranul său va rămâne într-o stare impecabilă, chiar și în situații în care ceasul este supus la activități solicitante.

Un alt aspect deosebit al acestei folii este senzația plăcută la atingere. Datorită materialului său special, Folie Perso™ Slim Silicone are o textură moale și fină, oferind o experiență tactilă plăcută atunci când utilizatorul interacționează cu ecranul ceasului său. Astfel, nu doar protejează ecranul, ci și îmbunătățește experiența utilizatorului, oferindu-i un confort sporit în utilizarea ceasului.

Deși este durabilă și oferă protecție excelentă, Folie Perso™ Slim Silicone este concepută să fie foarte subțire, astfel încât să nu afecteze experiența tactilă a utilizatorului. Folia este discretă și nu interferează cu funcționalitatea ceasului sau cu performanța ecranului tactil. Utilizatorul va putea utiliza în continuare toate funcțiile ceasului său, fără a resimți nicio diferență negativă în ceea ce privește sensibilitatea sau răspunsul ecranului.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×