Livrare in 24 ore

Husa Silicon Anti-Shock Samsung S10 5G

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.315.894 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Silicon Anti-Shock Samsung S10 5G

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. HUSA SE TRIMITE IN FUNCTIE DE MODELUL ALES

Husa Silicon Transparent este un accesoriu esențial pentru protejarea cu eleganță a dispozitivului tău. Fabricată dintr-un material siliconic de înaltă calitate, această husă îți oferă o protecție fiabilă împotriva zgârieturilor, șocurilor și prafului, fără a compromite aspectul estetic al telefonului tău.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei huse este transparența sa cristalină, care îți permite să-ți expui cu mândrie designul original al telefonului. Astfel, poți să te bucuri de frumusețea dispozitivului tău, în timp ce acesta este protejat în mod corespunzător.

Husa Silicon Transparent se mulează perfect pe contururile telefonului tău, oferindu-i o potrivire precisă și o prindere confortabilă. Designul subțire și ușor al acestei huse nu adaugă volum sau greutate suplimentară dispozitivului, astfel că poți să-l porți în buzunarul sau geanta ta cu ușurință.

Datorită materialului siliconic, husa este ușor de curățat și rezistentă la amprente. Poți să îți menții telefonul întotdeauna curat și strălucitor, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la urmele nedorite.

Accesul la butoane, porturi și alte funcții ale telefonului tău rămâne neafectat, datorită decupajelor precise ale husei. Astfel, poți să folosești în continuare toate caracteristicile dispozitivului tău fără dificultăți.

Adaugă un strat de siguranță în jurul dispozitivului tău, fără a ascunde frumusețea sa naturală. Fii gata să atragi priviri admirative asupra telefonului tău protejat cu această husă elegantă și practică.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×